Ποια αξεσουάρ θα φορεθούν πολύ το 2021

person Posted By: Faux Inn list In: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ On: comment Comment: 0 favorite Hit: 368

Τα αξεσουάρ κάθε χρόνο αναβαθμίζονται και στη μόδα έρχονται όλο και πιο ενδιαφέροντα κομμάτια. Τα trends στα κοσμήματα και τις τσάντες το 2021 θα σε βοηθήσουν στο να χτίσεις σύγχρονα, μοντέρνα looks. Χαρακτηριστικές θα είναι οι χοντρές αλυσίδες και οι περίεργες τσάντες με σούρες ή κοντά χερούλια.

Το να πειραματιστείς με το στυλ σου μπορεί να είναι απελευθερωτικό και βοηθητικό στο να ανακαλύψεις περισσότερα για τον εαυτό σου και την αισθητική σου.  Παρακάτω θα βρεις μερικά από τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για το 2021 που αξίζει να δοκιμάσεις!
Οι αλυσίδες θεωρούνται το απόλυτο κόσμημα για το 2021. Ειδικότερα στη μόδα ήδη είναι και θα συνεχίσουν να είναι οι στρώσεις από αλυσίδες, δηλαδή το layering, όπου συνδυάζεις αλυσίδες σε διαφορετικά μήκη και μεγέθη μεταξύ τους. Πολύ τάση θα είναι και οι αλυσίδες με κρεμαστά όπως γράμματα, λουκέτα, και άλλα!

πηγή: www.ediva.gr

Ετικέτες 2021 jeweleries

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή κάντε ανάκτηση κωδικου.