Πλανήτης Ποσειδωνας κολιέ μεγάλο

Πλανήτης Ποσειδωνας κολιέ μεγάλο

33,00 €
με ΦΠΑ

Κατόπιν παραγγελίας (4-5) ημέρες.

Ποσότητα
Διαθέσιμο

Μακρύ κολιέ σε σχέδιο πλανήτη που αποτελείται από τρεις ανισομεγέθεις επάργυρους κρίκους τον έναν μέσα στον άλλον που εσωκλείουν ημιπολίτιμο λίθο κοράλλι και κρέμονται από μαύρο μεταξωτό νήμα, από την σειρά planets.

Το μήκος είναι ρυθμιζόμενο με κούμπωμα μακραμέ.

Πλανήτης Ποσειδώνας- Κοράλλι

Ο Ποσειδώνας είναι ο όγδοος, κατά σειρά απόστασης από τον ήλιο, πλανήτης του Ηλιακού συστήματος. Δεν είναι ορατός με γυμνό μάτι, ενώ αν παρατηρηθεί με ισχυρό τηλεσκόπιο μοιάζει με πράσινο δίσκο. Ανακαλυμμένος στις 23 Σεπτεμβρίου 1846, ο Ποσειδώνας ήταν ο πρώτος πλανήτης που βρέθηκε σύμφωνα με μαθηματική πρόβλεψη και όχι από εμπειρικές παρατηρήσεις.

Το κοράλλι είναι ανθρακικό ασβέστιο, το οποίο προέρχεται από το σκελετό ζώου. Το όνομα είναι καθαρά ελληνικό και σημαίνει "κόρη της θάλασσας" από τις λέξεις "κόρη" και "αλς". Θεώρείται προστατευτικό και τον καλότυχο, καθώς φέρνει ευημερία.  

Το κόκκινο κοράλλι προσελκύει τον παθιασμένο και έντονο σεξουαλικό ενθουσιασμό και διεγείρει τη γονιμότητα. Διεγείρει την καρδιά, την κυκλοφορία του αίματος και καταπολεμά την αναιμία. Θεωρείται πιθανό αντικαταθλιπτικό. Είναι πολύτιμος φίλος σε περιόδους εξετάσεων. Τέλος, λέγεται ότι η καλλιέργεια μικρών κομματιών κοραλλιών εξασφαλίζουν καλή συγκομιδή.

Συνδέεται με τα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου και του Σκορπιού.

2539S

Χαρακτηριστικά

ΥΛΙΚΟ
ΕΠΙΧΡΥΣΟ
ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή κάντε ανάκτηση κωδικου.