Πλανήτης Κρονος κολιέ μεγάλο

Πλανήτης Κρονος κολιέ μεγάλο

33,00 €
με ΦΠΑ

Κατόπιν παραγγελίας (4-5) ημέρες.

Ποσότητα
Διαθέσιμο

Μακρύ κολιέ σε σχέδιο πλανήτη που αποτελείται από τρεις ανισομεγέθεις μεταλλικούς κρίκους σε χρυσό, μαύρο και ροζ χρυσό χρώμα, τον έναν μέσα στον άλλον, που εσωκλείουν ημιπολίτιμο λίθο πυρήτη και κρέμονται από γκρι μεταξωτό νήμα, από την σειρά planets.

Το μήκος είναι ρυθμιζόμενο με κούμπωμα μακραμέ.

Πλανήτης Κρόνος - Πυρίτης 

Ο Κρόνος είναι ο έκτος πλανήτης σε σχέση με την απόσταση του από τον Ήλιο και ο δεύτερος μεγαλύτερος στο Ηλιακό μας Σύστημα μετά τον Δία. Το όνομά του προέρχεται από τον Κρόνο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας και σχετίζεται με τη λέξη χρόνος. Έχει 9 δακτυλίους, που αποτελούνται από σωματίδια σκόνης και πάγου, και 62 δορυφόρους, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτούς οι μικροί δορυφόροι και οι έλικες. Η πρώτη προσγείωση που πλησίασε τον Κρόνο ήταν η Pioneer 11 το 1979.

Το όνομά του Πυρίτη, δείχνει την ικανότητά του να ξεκινά σπίθες όταν χτυπά με ένα σιδερένιο εργαλείο. Ο πυρίτης αυξάνει την ενέργεια, ξεπερνά την κόπωση και δίνει θετική σκέψη, δημιουργικότητα και δράση για νέα αρχή, βοηθά τα οστά και ενεργοποιεί το σχηματισμό κυττάρων που διορθώνουν τη βλάβη του DNA. Τέλος, ο πυρίτης είναι γνωστός για το ευεργετικό του αποτέλεσμα στο κυκλοφορικό και αναπνευστικό σύστημα.

Συνδέεται με τα ζώδια του Κριού, του Τοξότη, του Λέοντα, του Ταύρου και του Αιγόκερω.

2539S

Χαρακτηριστικά

ΥΛΙΚΟ
ΕΠΙΧΡΥΣΟ
ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή κάντε ανάκτηση κωδικου.