σκουλαρίκια πλανήτης Αφροδίτη

σκουλαρίκια πλανήτης Αφροδίτη

31,00 €
με ΦΠΑ

Κατόπιν παραγγελίας (4-5) ημέρες.

Ποσότητα
Διαθέσιμο

Σκουλαρίκια σε σχέδιο πλανήτη που αποτελείται από τρεις ροζ επίχρυσους ανισομεγέθεις κρίκους τον έναν μέσα στον άλλον που εσωκλείουν ημιπολίτιμο λίθο κοράλι και κρέμονται από καφέ μεταξωτό νήμα, από την σειρά planets.

Πλανήτης Αφροδίτη- Κοράλλι

Η Αφροδίτη είναι η δεύτερη απόσταση από τον Ήλιο πλανήτης του Ηλιακού μας Συστήματος. Είναι το λαμπρότερο αντικείμενο στον νυχτερινό ουρανό μετά τον Ήλιο και τη Σελήνη και ονομάζεται «αδελφή Γη», λόγω της ομοιότητάς του με τη Γη. Η πρώτη "μαλακή" προσγείωση στον πλανήτη έκανε το 1970 η Venera 7.

Το κοράλλι είναι ανθρακικό ασβέστιο, το οποίο προέρχεται από το σκελετό ζώου. Το όνομα είναι καθαρά ελληνικό και σημαίνει "κόρη της θάλασσας" από τις λέξεις "κόρη" και "αλς". Θεώρείται προστατευτικό και τον καλότυχο, καθώς φέρνει ευημερία.  

Το κόκκινο κοράλλι προσελκύει τον παθιασμένο και έντονο σεξουαλικό ενθουσιασμό και διεγείρει τη γονιμότητα. Διεγείρει την καρδιά, την κυκλοφορία του αίματος και καταπολεμά την αναιμία. Θεωρείται πιθανό αντικαταθλιπτικό. Είναι πολύτιμος φίλος σε περιόδους εξετάσεων. Τέλος, λέγεται ότι η καλλιέργεια μικρών κομματιών κοραλλιών εξασφαλίζουν καλή συγκομιδή.

Συνδέεται με τα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου και του Σκορπιού.

7197R

Χαρακτηριστικά

ΥΛΙΚΟ
ΕΠΙΧΡΥΣΟ
ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή κάντε ανάκτηση κωδικου.